یك دانش آموز انسانی چكونه باید وارد كارزار (خار زار) كنكور شود؟

در حالی كه در اكثر اموزشكاه ها از كلاس های انسانی خبری نیست و حتی یك مشاور تخصصی هم برای انسانی ها نمی گذارند تا موجب دلگرمی بشود.

از گلایه ها بگذریم كه زیاد است. اكر یك نگاهی به جدول منابع امتحانی كنكور انسانی بیندازیم به غیر از 4 درس عمومی كه مشترك همه رشته هاست با 8 ماده درسی مواجه می شویم كه وحشتناك است ( ریاضیات، اقتصاد، ادبیات اختصاصی، عربی اختصاصی، منطق و فلسفه، علوم اجتماعی، تاریخ و جغرافیا، روانشناسی) كه در حدود بیست و چهار جلد كتاب درسی هست.

آیا یك داوطلب كنكور انسانی از پس این همه كتاب بر می آید؟

دررپاسخ به این سوال باید بگویم كه نیازی نیست برای نتیجه عالی تمامی این كتاب ها رابخوانید چون با توجه به رشته مورد نظر برخی درس ها ضریب 1 دارند و فقط چند درس مهم تر اند.

به عنوان مثال در رشته حقوق و ادبیات فارسی و الهیات كه زیر گروه یك محسوب می شوند تنها 4 درس ازاهمیت بالایی برخوردار اند و مابقی ضریب شان 1 هست.

ادبیات اختصاصی ضریب (4) عربی اختصاصی ضریب (4) منطق و فلسفه (3) و ریاضیات ضریب (2)

پس اكر داوطلب انسانی 4 درس عمومی و این 4 درس اختصاصی را به بالاترین سطح برساند كافی هست كه در بهترین دانشگاه ها قبول شود. و نیازی نیست سایر دروس را با جدیت پی گیری كند؛

به عنوان مثال چنانچه داوطلبی به درصد های زیر دست یابد در بهترین دانشكاه قبول خواهد شد.

میانكین درصد در 4 درس عمومی 60 درصد و میانگین 4 درس اختصاصی 70 درصد و مابقی دروس ضریب 1 زیر 10 درصد بزند بی گمان رتبه 100 تا 200 را كسب خواهد كرد و این یعنی قبولی در دانشگاه های تهران در هر رشته دلخواه.

پس یك بار دیگر تاكید می كنم داوطلب انسانی قبل از برنامه ریزی درسی می بایست انتخاب رشته كند و با توجه به جدول ضرایب درسش را بخواند.

حال اگر دانش آموزی بخواهد در رشته مدیریت و حسابداری قبول شود این دروس برای او مهم هست.

ریاضیات ضریب (4)اقتصاد (3) ادبیات اختصاصی (2) علوم اجتماعی (2) و سایر دروس ضریب (1) دارند.

واكر این داوطلب میانگین دروس عمومی و این چهار درس اختصاصی اش به 60 درصد برسد رتبه ای در حد 100 ت 200 خواهد آورد.

حالا تكلیف درس های ضریب (1) چه می شود؟ درست است كه ضریبشان اندك است ولی بی تاثیر نیست، این درس ها را در حد امتحانات پیش دانشگاهی بخوانید كافی است و اكر قدری همدر وقت های اضافه تست زنی كنید به بالای 10 الی 20 درصد می رسانید پس برای آن ها زیاد وقت نگذارید همه كسانی كه این گونه عمل كرده اند موفق شده اند. یعنی مدیریت درست در برنامه ریزی درسی و اهمیت دادن به درس های ضریب بالا.

ودیگر اینكه یك داوطلب انسانی هنگامی موفق است كه روش مطالعه درستی داشته باشد.

بهترین و كامل ترین شیوه مطالعه به روش یاد داشت برداری و استفاده از تمام حواس است .دیدن، بیان كردن، شنیدن و نوشتن

1_مطالب درسی را یك بار می خوانیم به روش سریع تند خوانی خود را تقویت كنید و حتی آموزش ببینید.

2_ درمرحله دوم نكات مهم و پرسش ها را برای خودتان بگویید تا خوب بشنوید.

3_ درمرحله سوم خلاصه نویسی چرا كه اكثر درس های انسانی كلامی است.

پس از اینكه مطالب را از ابتدا تا پایان خواندید دو باره برای خودتان سوال سازی كنید و تیتر ها و خود آزمایی ها را بررسی كنید و برای خوتان بیان كنید با صدای بلند یا آهسته و خوب بشنوید كه استفاده از حواس شنوایی قدرت یاد گیری تان را سه برابر می كند و پس از آن نوبت خلاصه برداری می رسد نكات مهم و كلیدی را با مهارت به روش سوال و جواب بنویسید تا در فواصل بعدی به آن ها مراجعه كنید و این چكیده نویسی آنقدر موثر است كه باورتان نمی شود.

به امید موفقیت همگی شما انسانی ها. میرعمادی

كنكور نظام جدید در درس ادبیات و تفاوت آن با قدیم

تغییرات كنكور نظام جدید در درس ادبیات

اهمیت درس های ضریب بالا در كنكور انسانی و مدیریت مطالعه

اهمیت ادبیات فارسی بر سایر درس ها ی كنكور

دروس مهم کتاب های درسی برای یادگیری بهتر لغات واملا کنکور

درس ,كه ,ها ,انسانی ,ضریب ,های ,4 درس ,درس های ,و این ,ضریب 1 ,كنید و

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجید روهنده seohasanabadi رَفْرَفه‌ی حُروفْ none mosbataye-bahejab دنیای نوزاد و کودک خلاصه کتاب آیین دادرسی کیفری 2 علی خالقی مکتوبات یه بنده خدا وبلاگ خبرگزاری تسنیم TASNIM NEWS